Boost uw mannelijkheid
tot topniveau

Vragen over Extreme Erection Cream

Hieronder leest u de meest gestelde vragen over het product Extreme Erection Cream. Heeft u vragen over Extreme Erection Cream, en staat uw vraag niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor wie is Extreme Erection Cream geschikt?

Extreme Erection Cream is geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd boven de 18 jaar. Wij adviseren u Extreme Erection Cream buiten het bereik van kinderen te houden.

Geeft Extreme Erection Cream negatieve bijwerkingen?

Extreme Erection Cream geeft geen negatieve bijwerkingen. Het product bevat natuurlijke ingrediënten.

Hoe vaak mag ik Extreme Erection Cream gebruiken?

U kunt Extreme Erection Cream dagelijks gebruiken. Er zit geen gebruikslimiet aan de peniscrème. Wij adviseren u de crème 5 dagen per week en 10 minuten per dag te gebruiken voor het gewenste resultaat.

Wanneer moet ik Extreme Erection Cream gebruiken?

U kunt de peniscrème gebruiken wanneer u ontevreden bent over uw erectie. Met Extreme Erection Cream kunt u langdurig en intenser genieten van de seks. Wij adviseren u de erectiecrème ongeveer 10 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit aan te brengen voor optimaal resultaat.

Hoe snel werkt Extreme Erection Cream?

Extreme Erection Cream werkt na ongeveer 10 minuten na opsmeren van de crème. Wanneer u naast het gebruik van de crème ook gebruik maakt van de geadviseerde massagetechnieken bereikt u het beste resultaat.

Hoelang kan ik Extreme Erection Cream bewaren?

U kunt Extreme Erection Cream na opening nog 12 maanden gebruiken.

Hoe kan ik Extreme Erection Cream bestellen?

U kunt Extreme Erection Cream gemakkelijk online bestellen via de bestelpagina. Wanneer u voor 16:00 bestelt heeft u het product morgen al in huis.

Hoe kan ik betalen?

Op de website vindt u op de bestelpagina verschillende betaalmethoden. Zo kunt u betalen via iDEAL, creditcard en overmaken per bank. Voor onze klanten uit België bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan: overmaken op ons rekeningnummer, creditcard, maestro en Mr. Cash/Bankcontact.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt met grote zorg en snelheid behandeld. Wanneer u voor 16:00 bestelt streven wij ernaar de bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Dit kan echter alleen als u betaalt met iDEAL en creditcard.

Wordt Extreme Erection Cream discreet verzonden?

Ja, Extreme Erection Cream wordt discreet verzonden. Wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u besteld en verzenden het product daarom in een blanco verpakking.