Boost uw mannelijkheid
tot topniveau

vragen over Extreme Peniscrème

Hieronder leest u de meest gestelde vragen over het product Extreme peniscrème. Heeft u vragen over Extreme peniscrème, en staat uw vraag niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor wie is Extreme peniscrème geschikt?

Extreme peniscrème is geschikt voor volwassen mannen met een leeftijd boven de 18 jaar. Wij adviseren u Extreme peniscrème buiten het bereik van kinderen te houden.

Geeft Extreme peniscrème negatieve bijwerkingen?

Extreme peniscrème geeft geen negatieve bijwerkingen. Het product bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.

Hoe vaak mag ik Extreme peniscrème gebruiken?

U kunt Extreme peniscrème dagelijks gebruiken. Er zit geen gebruikslimiet aan Extreme peniscrème. Wij adviseren u Extreme peniscrème 5 dagen per week en 10 minuten per dag te gebruiken voor het gewenste resultaat.

Wanneer moet ik Extreme peniscrème gebruiken?

U kunt Extreme peniscrème gebruiken wanneer u ontevreden bent over uw erectie. Met Extreme peniscrème kunt u langdurig en intenser genieten van de seks. Wij adviseren u Extreme peniscrème ongeveer 10 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit aan te brengen voor optimaal resultaat.

Hoe snel werkt Extreme peniscrème?

Extreme peniscrème werkt na ongeveer 10 minuten na opsmeren van de crème. Wanneer u naast het gebruik van de crème ook gebruik maakt van de geadviseerde massagetechnieken bereikt u het beste resultaat.

Hoelang kan ik Extreme peniscrème bewaren?

U kunt Extreme peniscrème na opening nog 12 maanden gebruiken.

Hoe kan ik Extreme peniscrème bestellen?

U kunt Extreme peniscrème gemakkelijk online bestellen via de bestelpagina. Wanneer u voor 16:00 bestelt heeft u het product morgen al in huis.

Hoe kan ik betalen?

Op de website vindt u op de bestelpagina verschillende betaalmethoden. Zo kunt u betalen via iDeal, creditcard, PayPal, eenmalige machtiging en overmaken per bank. Voor onze klanten uit België bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan: overmaken op ons KBC rekeningnummer, creditcard, maestro en Mr. Cash/Bankcontact.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt met grote zorg en snelheid behandeld. Wanneer u voor 16:00 bestelt streven wij ernaar de bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Dit kan echter alleen als u betaalt met iDeal, creditcard en PayPal.

Wordt Extreme peniscrème discreet verzonden?

Ja, Extreme peniscrème wordt discreet verzonden. Wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u besteld en verzenden het product daarom in een blanco verpakking.